ایران سرزمین بزرگترین امپراتوری های باستانی جهان است. شاید بسیاری در مورد فرش ایرانی، زعفران، پسته، بناهای تاریخی و غیره شنیده باشند، اما کمتر در مورد غذاهای جا افتاده و اسرارآمیز آن شناخته شده است.
فرهنگ و اقلیم متنوع ایران در غذاهای آن منعکس شده است. در ایران، منابع غذایی و مواد تشکیل دهنده آن بسته به محل تولید غذا تا حد زیادی متفاوت است. اما با وجود تفاوتها، هنوز هم برخی از ویژگیها و مواد اولیه مشترک در بین تمام غذاهای ایرانی وجود دارد. این موارد عبارتند از: برنج، گوشت (بیشتر گوشت بره یا گوساله)، سبزی و سبزی محلی، انار، کشمش، آلو، لیموترش خشک، زعفران، دارچین و زردچوبه در غذاهای ایرانی کاربرد فراوانی دارند. با در دست داشتن همه این مواد، در اینجا لیستی وجود دارد که می توانید با تکیه بر آن بیشترین طعم را از غذاهای متنوع ایرانی بچشید.
تهچین (کیک برنجی ایرانی)
یک غذای سنتی ایرانی خوشمزه که برای شام یا ناهار سرو می شود که شامل لایه هایی از زعفران، برنج و مرغ/گوسفند/گوشت لطیف است.
کیک زعفرانی مرزه ایرانی تهچین | غذاهای ایرانی
قرمه سبزی
به معنای واقعی کلمه سبزی سرخ شده، خورش سبزی است که با لوبیا، آهک خشک پخته شده و با برنج پخته شده ("پولو") سرو می شود. قورمه سبزی بسیار پرطرفدار است و شاید در لیست 5 غذای مورد علاقه هر ایرانی باشد.
خورش سبزی قورمه سبزی | آشپزی ایرانی
سبزی پولو با ماهی
این غذا در لغت به معنای برنج و ماهی است که به طور سنتی برای سال نو ایرانی (نوروز) با مخلفاتی مانند ترشی سبزیجات سرو می شود.
سبزی پلو با ماهی | غذاهای ایرانی
دیزی (آبگوشت)
خورش ایرانی با گوشت بره، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و لیموترش خشک. معمولاً با نان تخت («لواش»، «سنگک» یا «تفتون»)، سبزیجات تازه، دوغ و ترشی سرو میشود.
کباب کوبیده
یک کباب گوشت ایرانی از گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند، نمک، فلفل سیاه و پیاز رنده شده. این مخلوط روی سیخ های مخصوص شکل می گیرد و روی زغال داغ کباب می شود. با پولو سرو می شود و همراه با گوجه کبابی، پیاز و ترشی سبزی است.
جمع بندی
در بهترین هتل های ایران به خصوص در شهر مقدس مشهد غذاهای ایرانی لذیذ و خوشمزه ای طبخ می شود که بهترین طعم غذاها را می توانید در بهترین هتل های مشهد تجربه کنید. اگر می خواهید با کیفیت ترین غذاهای ایرانی را بچشید بهتر است ابتدا با بهترین هتل های مشهد از نظر مسافران آشنا شوید.
- ۰۱/۰۵/۳۱