دزدگیر

راهنما خرید دزدگیر بیواز

دزدگیر

راهنما خرید دزدگیر بیواز

دستگاه دزدگیر بیواز مدل BH11 ترکیبی از امنیت، راحتی، نصب آسان و ویژگی های جذاب برای مصرف کننده می باشد. ما به افرادی که قصد مجهز نمودن محل کار یا سکونت خود مانند فروشگاه ها، دفاتر اداری، منازل مسکونی، کارگاه و … را به سیستم دزدگیر دارند، پیشنهاد میکنیم از سیستم دزدگیر مدل BH11 بیواز استفاده کنند. محبوبیت دزدگیر بیواز را می توان قیمت بسیار مناسب نسبت به کارایی و تولید داخلی بودنش دانست. این دزدگیر دارای 24 ماه ضمانت می باشد تا خیال‌تان از بابت کیفیت راحت باشد. دزدگیر بیواز جزو تولیدات داخلی است، و با توجه به قیمت بسیار مناسبی که دارد امکانات زیادی را به شما می دهد.
ویژگی های دزدگیر بیواز BH11:
اولین دستگاه دزدگیر دارای نمایشگر رنگی LCD، هفت خط و چند زبانه (فارسی و انگلیسی)

دارای کیپد پشتیبانی تلفن و سیم کارت

دارای 4 زون سیمی و 30 زون بی سیم

دارای 15 حافظه تلفن کننده برای تماس با تلفن و سیم کارت


ارسال هشدار های صوتی (تماس) و پیامک به صورت انگلیسی و فارسی

ضبط پیام صوتی و دارای بیش از ده پیام صوتی آماده برای انواع رخداد و وقایع

ارسال گزارشات و هشدارهای ورود و خروج، قطع برق، قطع تلفن، خرابی و کمبود شارژ باطری، ورود به منو تنظیمات، باز شدن درب دستگاه و ده‌ها هشدار دیگر

ثبت 20 ریموت 315MHZ با قابلیت تعیین شناسه و نام انحصاری برای هر ریموت

اولین دستگاه دارای قابلیت ثبت ریموت از راه دور

قابلیت کنترل دستگاه از راه دور به صورت پیامکی، برنامه و تلفنی

تنظیم کامل دستگاه از طریق پیامک و برنامه

تنظیم ساعت و تاریخ به صورت شمسی و میلادی به صورت دستی و خودکار

مطاله توضیحات بیشتر در digirano.com/p/beewaz-bh11

۲ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نه سحر و جادوست و نه کار گردنبند مهره مار. آدم‌های دوست‌داشتنی و دلنشین، راز‌های دیگری دارند؛ راز‌هایی که اگر چشم‌تان را روی رفتار‌های دیگران ببندید از آنها بی‌خبر می‌مانید. دوست‌داشتنی‌ها آدم‌های اطراف‌شان را خوب می‌شناسند و می‌دانند از چه میانبر‌هایی می‌توانند بیشترین تاثیر را روی آنها بگذارند. پس اگر می‌خواهید شما هم به جمع دوست‌داشتنی‌ها وارد شوید، دنبال فوت و فن خاصی نگردید. شما باید آرام‌آرام شخصیت‌تان را الک کنید و ویژگی‌هایی که چشم دیگران را خیره می‌کند در خود نگه دارید. پس هر روز یک قدم به دوست‌داشتنی شدن نزدیک‌تر شوید.

 

 

● مهره مار دست کیست؟

 

«هوا را از من بگیر، خنده‌ات را نه» شعر مشهور پابلو نرودا، بیان واقعیتی است در زندگی آدمی؛ یک انسان طبیعی، همان‌طور که به آب، هوا و خوراک محتاج است، حتی گاهی بیشتر از آنها، به چیز دیگری احتیاج دارد: توجه، احترام، محبت، عشق یا... .

 

همه ما، مرد یا زن، کودک یا سالمند، فقیر یا ثروتمند، پیروز یا شکست‌خورده، خوشحال یا غمگین، در هر حالی، به این «توجه» محتاجیم و این نیاز را ممکن است هزار جور بیان کنیم؛ یکی به زبان می‌آورد، یکی در رفتارش پیداست و دیگری فقط در نگاهش. حتی ممکن است چنان خویشتن‌دار باشیم که هیچ کس نفهمد، اما خودمان نمی‌توانیم انکارش کنیم.

 

اغراق نیست اگر بگوییم اغلب دعواهای زن و شوهری یا دلخوری‌های دوستانه، ریشه در همین مسئله دارند. می‌خواهیم به ما توجه شود و وقتی نمی‌شود یا به اندازه نباشد، دلخور می‌شویم و این را به صورت واکنش‌های پرخاشگرانه بیان می‌کنیم. می‌خواهیم دوست داشته شویم و وقتی احساس می‌کنیم به اندازه کافی دوستمان ندارند، افسرده یا عصبی می‌شویم. می‌خواهیم احتراممان را حفظ کنند و وقتی فکر می‌کنیم به ما توهین شده، اگر زورمان برسد، تلافی می‌کنیم و دعوا راه می‌اندازیم و اگر نرسد، در خودمان ریخته و حرص می‌خوریم و جایی دیگر، سر کس دیگری خالی می‌کنیم.

 

همه ما نیاز داریم دوست داشته شویم، محبوب و محترم باشیم، تحسینمان کنند، از خطاهایمان بگذرند و خلاصه، از گل بالاتر به ما نگویند.

 

اما گاهی یک موضوع را فراموش می‌کنیم: باید لیاقتش را داشته باشیم. خودخواهی محض است که هرطور دلمان خواست با بقیه رفتار کنیم و بعد توقع داشته باشیم همه قربان صدقه‌مان بروند. (بگذریم که گاهی چون قدرت داریم و از ما می‌ترسند، این طور رفتار می‌کنیم، ولی لازم به توضیح نیست که این محبوبیت فریبنده، نه پایدار است و نه ارزشی دارد، چون صادقانه نیست.) این مقاله، درباره بعضی از ابتدایی‌ترین اصولی صحبت می‌کند که می‌تواند شما را در قلب دیگران جا دهد، اگر لیاقتش را داشته باشید!

 

 

▪ کنار نکشید

 

اگر به همسرتان وعده‌ای داده‌اید و اگر راهی را با هم شروع کرده‌اید، حق ندارید خسته شوید و کنار بکشید. یادتان نرود که همسرتان روی حمایت شما حساب کرده و بدترین کاری که می‌توانید انجام دهید، این است که حمایت عاطفی‌تان را از او دریغ کنید. به او بفهمانید که در سختی‌ها و شادی‌ها در کنارش هستید تا علاقه‌اش به شما صدچندان شود.

 

▪ مرموز نباشید

 

کشف‌ناشدنی بودن یکی از دلایلی است که می‌تواند یک مرد را از شما دلزده کند. درست است که همه آدم‌ها راز‌هایی درون‌شان دارند اما اگر بخواهید به همسرتان ثابت کنید که نمی‌تواند سر از کار شما دربیاورد، کار را خراب کرده‌اید. فراموش نکنید که پنهان کردن واقعیت‌های کوچک و دروغ گفتن در مورد مسائل مالی و ارتباطات‌تان هم می‌تواند رابطه شما را به نقطه بحران برساند.

 

▪ خودخواه باشید

 

گمان نکنید با قربانی کردن خودتان می‌توانید او را عاشق‌تر کنید برای بیشتر کردن عشق‌تان هم که شده کمی خودخواه باشید. به فکر سلامت‌تان باشید و به‌دلیل آنکه فداکارتر جلوه کنید خودتان را نادیده نگیرید. بد نیست اگر بخشی از پولی که در حساب‌تان هست را فقط برای خودتان خرج کنید. اگر شما خود را قربانی کنید، به مرور به زنی خسته تبدیل می‌شوید که برای همسرتان هم هیچ زیبایی‌ای نمی‌تواند داشته باشد.

 

▪ مسئولیت‌پذیر باشید

 

حتما در زندگی مشترک شما، مسئولیت بعضی کارها و تصمیم‌ها بر عهده شماست. پس با جدیت روی آنها تمرکز کنید و نگذارید هیچ‌چیز شما را از انجام وظایف‌تان باز دارد. در جریان این زندگی، ممکن است اشتباهاتی را هم مرتکب شوید اما باز هم باید مسئولیت‌شان را برعهده بگیرید و هرگز با فریب و دروغ از زیر این بار شانه خالی نکنید.

 

منبع: ویستا

  • دیجی رانو
  • ۰
  • ۰

کودک آراری

هیچ‌وقت یاد نگرفته‌ایم در روند تربیت کودک چه فاکتورهایی را در نظر بگیریم تا در جایگاه کودک‌آزار قرار نگیریم. برای چند نفر از ما پیش آمده که از سر استیصال به کودک‌مان بگوییم اگر فلان کار را انجام ندهی، می‌گویم لولو بیاید و تو را بخورد؟ چند بار پیش آمده او را از پدرش بترسانیم؟ تهدیدش کنیم؟ سرش داد بزنیم و به زور او را مجبور به انجام کاری کنیم؟ چقدر پیش آمده که بدون اجازه از کودک او را ببوسیم یا در آغوشش بگیریم؟ چند بار کودکمان رفتاری انجام داده که مطابق میل ما نبوده و به او گفته‌ایم دیگر دوستت ندارم؟ یا از پیشت می‌روم؟ همه این رفتارها نوعی کودک‌آزاری قلمداد می‌شود. نوعی از کودک‌آزاری که خیلی از والدین هیچ‌ آگاهی‌ای نسبت به آن ندارند و گمان می‌کنند این رفتارها هم نوعی شیوه تربیتی به حساب می‌آیند و اگر زور و تهدید و اجبار و .. نباشد، کودک لوس بار می‌آید و دیگر از والد حساب نمی‌برد. واقعیت اما این است که تنها تعرض و تجاوز به کودکان به عنوان کودک‌آزاری شناخته می‌شود و به موارد دیگر کودک‌آزاری توجهی نمی‌شود.

در واقع مهم‌ترین نکته این است که والدین نسبت به شیوهای تربیتی آگاه شوند و از شیوه‌های پدر بزرگ و مادربزرگ‌ها دل بکنند. حقیقت این است همانقدر که به‌عنوان یک پدر، مادر یا سرپرست یک کودک در ظاهر ادعای مدرن‌بودن داریم باید در روش‌های تربیتی هم آن را دخالت دهیم و پای‌بند به شیوه‌های من‌درآوردی نباشیم که از کودکمان یک فرد آسیب‌دیده می‌سازد. در قدم بعدی می‌توانیم کودکی تربیت کنیم که در مواجهه با کودک‌آزاری حرف بزند و چیزی را از والدش پنهان نکند. اتفاق مثبتی که می‌تواند کودک‌آزاری را به حداقل برساند.

منبع ایرنا

  • دیجی رانو